نونــــــا » نادين محترف»
تاريخ الميلاد : 08/10/1971 عدد المساهمات : 264 تقييم : 632 تاريخ التسجيل : 26/01/2011 العمر : 53
| موضوع: طاجن البامية باللحمة الأحد فبراير 06, 2011 3:56 pm | |
| طاجن البامية باللحمة السلام عليكم النهاردة هعمل لكم طاجن البامية باللحمة هو ممكن يتعمل باللحمة عادى ولو بلحمة ضانى من غير عضم هيبقى احلى نبدا الاول نجيب اللحمة وبعدين نقطعها قطع صغيرة اد اللى بنعملها فى كباب الحلة وبعدين نجيب طاسة ونحط فيها شوية زيت ونحط اللحمة فيه ونشوحها وبعدين هنضيف شوية بصل مفروم وشوية ثوم مفروم ونسيبه شويه لغاية ما البصل والثوم ريحته تطلع وبعدين نحط الفلفل الاخضر المقطع قطع صغيرةوبعدين نحط عليه شوية ملح وفلفل اسود وبهار لحمه وبعدين نوضى النار شويه ونسيبه لغاية مااللحمة تستوى اوتبقى ثلاث ارباع سوى للى مش بيحب اللحمة مستوية قوى وفى مقلاية ثانية نحط شوية سمنة اوزيت ونحط البصل المقطع شرائح وبمجرد ما البصل يتشوح نضيف الثوم وبعد ما الثوم ريحتة تطلع نضيف البامية ونشوحها تشويحة خفيفة وبعدين فى طبق فرن اوطاجن نحط اللحمة اللىاحنا عملناهاونضيف البامية بعد التشويح وفى طبق تانى نعمل الصلصة (صلصة طماطم +كوب ماء+2 م ك عصير ليمون +شوية فلفل اسود) وبعدين نحط الصلصة وبعدين نغطيها بشرائح من الطماطم وقرن فلفل اخضر ونغطيها بورق فويل وندخلها الفرن لمدة ساعة لغاية ما تتسبك والبامية تستوى وبنقدم معها بابا غنوج و بالهنا والشفاء ويارب تعجبكم
| |
|
عاشقة نادين الراسي* » عضو شرف »
تاريخ الميلاد : 29/06/1988 عدد المساهمات : 93 تقييم : 143 تاريخ التسجيل : 30/11/2010 العمر : 36
| موضوع: رد: طاجن البامية باللحمة الجمعة فبراير 11, 2011 1:18 pm | |
| كالعادة ابداع رائع وطرح يستحق المتابعة شكراً لك بانتظار الجديد القادم دمت بكل خير | |
|
وعد الحب » مشرفين »
عدد المساهمات : 154 تقييم : 312 تاريخ التسجيل : 17/11/2010
| موضوع: رد: طاجن البامية باللحمة الجمعة فبراير 18, 2011 3:53 pm | |
| | |
|